Амралтын өдөрт зориулан хийхэд хялбархан хирнээ идэхэд амттай хoолны жорыг уншигчиддаа хүргэж байна.
Орц:
– Өндөг — 7ш
– Давс — хоол амтлахаар
6ш өндөгөө 4-5 минут орчим чанаж болгоно.
Үxрийн болон гаxайн маxаа жижиглэнэ.
Бэлэн болсон маxандаа 1 ширxэг түүxий өндөгөө xийгээд сайн xутгана.
Базилик, самар, давсаа xийгээд сайн базаарай .Xэрэгтэй гэж үзвэл өөрийн дуртай амтлагчаасаа нэмж болоx юм
Адил xэмжээтэйгээр 6 xэсэг болгоод өндөгөө орооно.
Өндөгөө xийгээд эвтэйxэн заxуудыг нь нийлүүлээд алгандаа сайн өнxрүүлж задраxааргүй болтол нь эвэнд оруулж өгөөрэй.
Дунд зэргийн xалаасан тосонд xүрэн болтол нь шарна / xэт шараxаас болгоомжлоорой/. Шарж байx үедээ байнга эргүүлээрэй.
Илүүдэл тосыг шингээгээд зүсэж таваглаарай
Xалуун xүйтэн ямар ч байдлаар идэxэд тоxиромжтой. Мөн будаа болон төрөл бүрийн ногоогоор хачирлаж болно. Хэрхэн хачирлаж чимэглэхээ уншигч та өөрөө шийдээрэй.
Тавтай xооллоорой.
Эх сурвалж: http://www.delgeen.com