Өглөөний зоог: Шарах шүүгээнд хийсэн өндөгний хуймаг
2015 оны 10 сар 19 / 9 цаг 29 минут
Хоол хүнс
Бэлтгэх жор:
Цөцгийн тос |
25 г |
25 г |
Сүү |
300 мл |
300 мл |
Давс |
0.5 ц.х |
3 г |
Өндөг |
7 ш |
7 ш |
Алхам 1
Өндөгний хуймаш хийхэд бидэнд өндөг, сүү, цөцгийн тос давс хэрэг болно.
Алхам 2
Гүнзгий саванд өндөгнүүдээ хагалж хийгээд дээрээс нь сүүгээ хийж өгнө.
Алхам 3
Давсаа өөрөө тааруулж хийнэ. Өндөг сүүгээ хольж хутгана.
Алхам 4
Хэвээ цөцгийн тосоор тослоно.
Алхам 5
Өндөгтэй холимогоо хийж өгнө.
Алхам 6
Шарах шүүгээндээ хийж шаргал гадаргуутай болтол нь 180 градуст шарна. Шарагдаж байх явцдаа дээшээ их хөөдөг түүнээс санаа зовотгүй гаргаад ирэхээ буцаад буудаг. Өндөгний хуймаг бэлэн боллоо та дуртай зүйлстэйгээ холиоод зооглоорой.
www.everyday.mn