Гүйцэт болсон тарвас жимсийг хэрхэн мэдэх талаар “www.brightside.me” сайт нийтэлжээ.
Алхам №1
Гүйцэт болсон тарвасны доод хэсэгт улбар шар өнгөтэй байвал таны сонгосон тарвас идэхэд тохиромжтой гэсэн үг. Харин тарвасны доод хэсэг цайвар шаргал бага зэрэг түүхий байна гэсэн үг.
Алхам №2
Тарвас хэр их бор толбо, хээтэй алаг байх тусам амттай байдаг байна. Тиймээс та гөлгөр ногоон тарвас авахаас зайлсхий.
Алхам №3
Хэмжээгээр нь амтыг нь урьдчилан мэдэх. Зуйван буюу “watery” нь-Шүүслэг. Харин бөөрөнхий буюу “sweet” нь- чихэрлэг гэсэн үг.
Алхам №4
Хүнд тарвас хамгийн амттай, шүүслэг байдаг гэнэ.
Алхам №5
Хэрвээ тарвасны иш нь хатсан бол таны сонгосон тарвас 100 хувь болсон гэсэн үг. Харин иш нь ногоон өнгөтэй байвал хараахан болоогүй, идэхэд тохиромжгүй гэсэн үг.
shuud.mn