Тархины цусан хангамжуудыг сайжруулах аргууд

4cg14e37bu269oue6febeu49p_b

Толгойн өвдөлтийг намдаах арга

7qh4cvmgsjaqe293ip51jvt9d_b

1.Зөгийн бал болон хушга

Таван ширхэг хушгыг жижиглээд дээрээс нь нэг амны халбага байгалийн зөгийн бал, мөн чимх корица, цагаа гаа хийж хутгаад хөргөгчиндөө нэг хоног байлгана. Уг бэлдмэлээ өдөрт 3 удаа, хоол идэхээс 30 минутын өмнө амны халбагаар хэрэглэнэ.

2. Сонгины шүүс болон зөгийн бал

4dd4qqu9p26lg2u058q6uovkn6_b

Сонгины шүүснээс 3 аяга хэрэгтэй бөгөөд түүнийгээ нэг аяга зөгийн балтай хольж өдөрт мөн л 3 удаа, хоол идэхээс 30 минутын өмнө амны халбагаар ууж хэрэглэнэ.

3. Байгалийн гаралтай шүүс

69eoc4usl9anj8ghknv772so61_b

Өдөр бүр хоол идэхээс 30 минутын өмнө аяганы талаар анар жимсний шүүсийг /алим болон луувангийн шүүс байж болно/ ууж хэрэглэнэ. Дэлгүүрээс авсан тохиолдолд байгалийн гаралтай эсэхийг нь сайтар нягтлах хэрэгтэй. Эсвэл гэрийн нөхцөлд жимсээр нь шинэхэн шүүс бэлтгэн уугаарай.

4. Ашигтай бүтээгдэхүүнүүд

14ct8ju72fsl3gg6etrs6kck5q_b

Судас цэвэршүүлж бие организмыг бүхэлд нь эрүүлжүүлэхийн тулд өдөр бүр өглөөний цайнаас 30 минутын өмнө нэг ширхэг жүрж, багахан хэмжээний үзэм, хушга идэж, 15-20 минутын дараа зүсэм нимбэг, зөгийн балтай аяга ус уугаад, 10-15 минутын дараа өглөөнийхөө цайгаа ууж болох аж.

everyday.mn

Санал болгох мэдээ

Монгол Улс инновацад түшиглэн хаягжилтаа шинэчилж байгааг “Өвлийн Давос” онцолж байна

Швейцарын Давос хотноо Дэлхийн эдийн засгийн 54 дэх удаагийн чуулганд Монгол Улсын Ерөнхий сайд Л.Оюун-Эрдэнэ …