Дэлхий дээр олон төрлийн л хоол хүнс байдаг. Тэгвэл ат хорхой болоод загас гэх мэт амьтдыг амьдаар нь элдэв амтлагчтай хольж иддэг хүмүүс байсаар байна. Тэд аливаа амьтдыг ийн амьдаар нь идэх нь шинэхэн ногоо түүхийгээр нь идэж байгаатай адил шим тэжээллэг хэмээн үздэг байна.
Солонгосчуудын идэх дуртай Саннакжи буюу амьд наймаалж
Япончуудын үндэсний хоолны нэг Икизукури буюу амьд загас
Хятадын үндэсний хоол жантай сам хорхой
Япончуудын идэх дуртай Одори Эби буюу сам хорхойн зулзага
Касу Марзу буюу бяслагтай авгалдай. Бяслагийг удаан албаар өтдүүлж шарвинтай хольж иднэ.
Санал болгох мэдээ
Дэлхийн шатрын 44 дүгээр олимпиадын хоёрдугаар өрөгт Монгол Улсын тамирчид хожив
Энэтхэг улсын Ченнай хотод болж буй дэлхийн шатрын 44 дүгээр олимпиадад Монголын эрэгтэй, эмэгтэй шигшээ …