Орц:
Өндөг – 1ш
Масло – 100гр
Сахар – 100 гр
Гурил – 150 гр
Зөгийн бал – 20 гр
Сода – 10 гр
Шоколад
Хийх арга:
Өндөг сахараа холиод сайтар хутгана. Дээрээс нь хайлуулсан маслоо хийгээд мөн гурилаа хийж зуураад зуурмагаа дулаан газар 20-30 минут амраана. Бэлэн болсон зуурмагаа нимгэн хавтгай элдээд хүссэн хэвээрэй хэвлэж шарах шүүгээнд 180 градуст 10 минут жигнээд бэлэн болно. Жигнэмэгээ хөргөсний дараа хайлуулсан шоколаданд дүрж сэврээнэ.
Өглөө.мн Шинэ өглөө, Шинэ мэдээлэл







