Дэлхийн эрүүл мэндийн байгууллагаас ядаргаа тайлах хамгийн тохиромжтой хүнсээр тахианы цээж, нурууны ясыг нэрлэсэн байдаг.
Тахианы мах, нэн ялангуяа түүний цээж, нурууны ясанд агуулагдах хүний биед шаардлагатай байдаг амин дэмийн хэмжээ өндөр байдгаас гадна хүний ядаргааг дарах шилдэг арга болсон билээ. Тачигнасан өвлийг даваад бид хаврын энэ цагт ядарч, сульддаг шүү дээ. Тэгвэл тахианы цээж, нурууны ясаар шөл хийж уувал үүнээс ангижрах энгийн арга болох нь.
Та доорх үзүүлэлтээс өдөрт авах ёстой амин дэмийн хэдэн хувийг ядаргаа тайлагч ясны шөл хангадаг болохыг олж мэдээрэй.
эх сурвалж: www.emegteichuud.mn