Сүү цагаан идээг хөдөөнийхөн түлхүү хэрэглэдэг. Ингэхдээ тослог ихтэй бүтээгдэхүүнийг л нүнжигтэйд тооцож, түүнийг хэрэглэж заншсан ард түмэн билээ. Гэтэл нүнжигтэйд тооцогддог бүтээгдэхүүнд нь өөх тос , давс их хэмжээгээр агуулагддаг аж. Тиймээс өрөм, цөцгийг нь авсан сүүг хэрэглэх, сагсаасан өрөм, хайлмагт нугасгүй хүмүүс уг хэрэглээгээ багасга гэж мэргэжилтнүүд зөвлөж байна.
Түлхүүр үгэрүүл мэнд
Санал болгох мэдээ
Монгол Улс инновацад түшиглэн хаягжилтаа шинэчилж байгааг “Өвлийн Давос” онцолж байна
Швейцарын Давос хотноо Дэлхийн эдийн засгийн 54 дэх удаагийн чуулганд Монгол Улсын Ерөнхий сайд Л.Оюун-Эрдэнэ …