Хоолондоо- Бяслагтай торт бэлтгэх жор

images

 

Орц:

  • 300 гр жигнэмэг /жишээ нь, “Юбилейное”/
  • 100 – 150 гр масло
  • 500 гр маскарпоне, эсвэл “Филадельфия” бяслаг
  • 200 мл цөцгий, 33-35% тослогтой
  • 150 гр элсэн чихэр
  • 20 гр желатин

Хийх арга:

1. Желатин дээрээ 100 мл буцалсан хүйтэн ус хийгээд 1 цаг тавина.

2. Жигнэмгээ блэндерээр жижиглээд хайлуулсан масло нэмж сайтар хутгана.

3. Маслотой жигнэмгээ 24-26 см диаметртэй хэвэнд хийж сайн дарж нягтруулаад хөргөгчинд хийнэ.

4. Желатинаа буцалгалгүй сайн халаагаад хөргөнө.

5. Цөцгийн дээр элсэн чихэр хийж холино.

6. Бяслагаа нэмж сайн хутгана.

7. Желатинаа нэмж ахиад хутгана.

8. Энэ зуурмагаа жигнэмэг дээрээ хийж тэгшлээд хөргөгчинд 3-4 цаг тавина.

Эх сурвалж: http://www.adme.ru/

Санал болгох мэдээ

“Эрдэнэс таван толгой” компанийн нэг адил төрийн өмчит компаниудын хувьцааг иргэдэд  ноогдол ашиг болгон хүртээх боломжтой

Өнөөдөр бид зөвхөн “Эрдэнэс таван толгой” компаний иргэнд эзэмшүүлсэн 1072 хувьцааны тухай ярьж байна. Цаашдаа …