Хорт бодис гадагшлуулж, эрүүлээр тураах ундаа бэлтгэх жор

Хорт бодисыг гадагшлуулж, илүүдэл жингээсээ түргэн хугацаанд салах боломжтой. Хорт бодис нь хүний биед нөлөөлөхөөс гадна, бодол санаанд ч сөргөөр нөлөөлдөг байна. Тэгвэл хорт бодисыг гадагшлуулж, илүүдэл жингээсээ түргэн салахад туслах байгалийн гаралтай шидэт ундааны жорыг танилцуулж байна.

Хэрэг болох зүйлc:
-Нэг аяга улаан лоолийн шүүс
-Хагас аяга нэмбэг шүүс
-Хоёр хоолны халбага цагаан гаа /үрж жижиглэнэ/
-Халуун чинжүү /нунтаг/
-Шанцайны хоёр иш

Бэлтгэх арга: Улаан лоолийн шүүс, нэмбэгний шүүс зэргийг хольж, цагаан гаа, халуун чинжүүний нунтгийг нэмж сайтар холино. Шанцайны ишээр холимогоо хутгаж, дүрж идэж болно. Өдөрт 3 аягыг хэрэглэнэ. Шүүсээ хөргөгчинд хадгалж болно.

Санал болгох мэдээ

Хаврын улиралд хар, ногоон цай хэрэглэх тохиромжгүй

Хаврын улирал нь өвөл, зуны завсрын улирал бөгөөд энэ улиралд нар, сарны хүч тэнцдэг, ургамал …