Таны амралтад:Луувангаар баяжуулсан элэгний нухаш хийх жор /видео/

ОРЦ:

  • Сүү – 100гр
  • Элэг – 400гр
  • Лууван – 1ш
  • Сонгино – 1ш

ШИМ ТЭЖЭЭЛ:
Цус төлжүүлэх, хүүхдийн өсөлт, нүдний хараанд сайнаар нөлөөлдөг тул өдөр тутамдаа талхан дээрээ түрхэж идэхэд тохиромжтой.

Элгэнд В12 болон С витаминаар хамгийн ихээр агуулагддаг.

Лууванд А витамин, мөн В витамины ихэнх нь, төмөр, кальци, С витамин, бета каротин, кали агуулдаг. Эдгээр нь хүний биед шууд шингэж, маш их энерги өгдөг. Лууванд тодорхой хэмжээний сахар агуулагддаг ч элсэн чихэр шиг хорт нөлөө үзүүлдэггүй байна.

 

 

Санал болгох мэдээ

Хаврын улиралд хар, ногоон цай хэрэглэх тохиромжгүй

Хаврын улирал нь өвөл, зуны завсрын улирал бөгөөд энэ улиралд нар, сарны хүч тэнцдэг, ургамал …